PROEFLES

Wij stellen ons graag eerst even voor

Bij muzieklessen is “de klik” tussen leerling en docent erg belangrijk. Daarom is het fijn om eerst een vrijblijvende proefles te volgen. Hierin leer je niet alleen de docent en onze studio’s kennen, maar bespreken we ook je wensen en verwachtingen, zodat de docent de lessen daarop volledig op jou kan afstemmen. Hierdoor leer jij precies wat je nodig hebt en halen we samen het maximale uit de les!

Vul hieronder je gegevens in

Laat hieronder je gegevens en keuze voor de les achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

Voor welke les(sen) zou je graag een proefles willen?

PLUSpunten HAL-B

DEZE DOCENTEN GAAN GRAAG MET JE AAN DE SLAG​

Hanneke van den Dorpel

Hanneke van den Dorpel

Pianodocent / Allround muziekdocent

Hanneke is de drijvende kracht achter Muziekschool Hal-B. Haar passie is het begeleiden van zangers en instrumentalisten, en haar liefde voor muziek overbrengen aan jong en oud. Haar grote droom is met Hal-B werkelijkheid geworden.

gitaarlessen voor beginners en gevorderden

Anas Khadem Aljamie

GItaardocent

Anas studeerde in zijn thuisland Syrië aan het Conservatorium van Damascus en gaf op meerdere muziekscholen les. Hij speelt niet alleen graag klassieke muziek, maar is ook erg bedreven in de hedendaagse muziek en jazz . Anas leeft voor muziek en het lesgeven. Hij ademt optimisme en positiviteit, waardoor hij een fijne leeromgeving voor zijn leerlingen creëert. Anas' Nederlands is erg goed, maar hij spreekt ook vloeiend Arabisch en Engels.

piano juf Julia

Julia Bitter

Pianodocent / Allround muziekdocent

Julia studeerde onlangs af als Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam en gaat daarna verder met haar master Musical Leadership. Zij is bedreven als klassiek pianist, maar houdt ook veel van popmuziek op piano spelen en zingen.

Basgitaar les Zaandam Kay Hasselbaink

Kay Hasselbaink

Basgitaar docent / Bandchoach

Kay is een rasechte muzikale duizendpoot, die 's avonds op het podium staat en overdag zijn liefde voor muziek doorgeeft aan leerlingen van jong tot oud. Naast zijn favoriet - de basgitaar - kan hij goed uit de voeten op gitaar, drums en toetsen en verzorgt hij lessen bij meerdere muziekscholen.

Drumles Zaandam Damian de Weerd

Damian de Weerd

Drumdocent

Damian is veruit onze jongste docent, maar zeker niet de minste! In 2017 werd hij als beste drummer van de Benelux verkozen tijdens het Drumworldfestival. Naast zijn vele optredens in binnen- en buitenland heeft hij nu tijd vrijgemaakt om het lesgeven verder uit te breiden!

pianodocent Zaandam

Stijn Nederkoorn

Pianodocent / Allround muziekdocent

Stijn vindt niets mooier dan zijn passie voor muziek overdragen aan zijn leerlingen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en dat zorgt ervoor dat elke leerling met veel plezier muziek leert maken. Stijn bespeelt meerdere instrumenten en zingt graag, maar zijn grote liefdes zijn de piano en de klarinet. Momenteel studeert hij Opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam.

toetsenist Jaap Snellen

Jaap Snellen

Pianolessen / Toetsen

Jaap en alle soorten toetsen zijn een match made in heaven. Tel er een paar goeie beats bij op en hij is in de zevende hemel. Jaap is naast zijn carrière als muzikant (o.a. Dialoque en Spinshots) altijd muziekleraar geweest en geniet met volle teugen van andere mensen wegwijs maken op instrumenten in verschillende muziekstijlen. Ook is hij actief als componist en producer.

Zangdocent Koog aan de Zaan

Lotte Haen

Zangdocent

Lotte is een bruisende zangeres met een prachtige stem. Lotte studeerde af aan de Academie en is naast musical actief als zangeres, actrice, docent en (koor)choreograaf. Lotte heeft veel ervaring met lesgeven aan groepen. Ze kan als geen ander de beste sound uit elke zanger halen en brengt met haar enthousiasme iedereen op een hoger niveau.

Studio Engineer Lars Blakenburg

Lars Blakenburg

Sound Engineer

Lars is onze beeld- en geluid specialist. Tijdens onze optredens bouwt hij een knallend geluidssysteem voor jullie op het podium, en mixt een strakke mp3 na afloop. Met zijn ruime ervaring in live optredens en geluid geeft hij je een korte inkijk in hoe je een professionele soundcheck voor jouw muziek uitvoert.

docent blokfluit-, -dwarsfluit en saxofoonles

Njola Ritzen

Fluitdocent

Njola Ritzen geeft bij ons op de dinsdag blokfluit-, -dwarsfluit en saxofoonles (alt en tenor) en speelt daarnaast een hele rits andere fluiten, waaronder bijvoorbeeld panfluit en piccolo. Naast het lesgeven is Njola actief in verschillende muzikale trio's en geeft zij vaak optredens met pianisten/organisten. Ook speelt zij regelmatig in begeleidingsorkesten bij musicals.

Drumdocent Zaanstad

Tijn Koenen

Drumdocent

Opgegroeid in een muzikantenfamilie kreeg Tijn al van jongs af aan verschillende muziekstijlen met de paplepel ingegoten. Naast een studie jazz drums aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag te hebben gevolgd is Tijn al vele jaren op het podium te vinden in uiteenlopende hiphop, blues, country en jazz bands. Zijn visie op het podium trekt hij door naar de lesruimte: met veel plezier, enthousiasme en een persoonlijke aanpak maakt Tijn samen met jou een lesplan om jou die dingen te leren die je nodig hebt om je favoriete muziek te spelen.

gitaardocent

Thomas van der Laan

GItaardocent / Allround muziekdocent

Thomas is geïnspireerd door gitaristen als John Mayer, Steve Lukather en Eric Johnson. Met zijn coverband speelt hij alle hits van de sixties tot nu. Hij heeft ervaring met zowel de elektrische als akoestische gitaar en studeert momenteel aan het koninklijk conservatorium in Den Haag.

Pianoles gevorderden

Marta Liébana Martínez

Pianodocent

Marta is naast onze pianodocent, ook docent aan het Conservatorium van Amsterdam en aan de Nationale Opera Academie. Met haar ervaring, energie en enthousiasme heeft ze al veel studenten geholpen hun doelen te bereiken. Met volle overgave komt ze haar leerlingen tegemoet in hun wensen en samen bouwen jullie aan een rijk en mooi muzikaal pad! Van klassiek tot pop, musical en film, alles kan!