Pianolessen

Geniet van de rijkdom die 88 toetsen je biedt!

Op de radio, op tv, in films, zelfs op treinstations; overal hoor je pianomuziek. Er is zo ontzettend veel muziek voor piano geschreven, dat er altijd wel iets voor jou bij zit: van pop, rock, dance tot klassiek en van filmmuziek naar musical.
Of wil je graag je eigen liedjes schrijven, spelen en zingen, als een echte singer-songwriter? 

Als je in onze studio in Zaandam pianoles volgt, kun je eigenlijk alle kanten op. Afhankelijk van je wensen en beschikbaarheid stellen we je aan één van onze ervaren pianodocenten voor. Deze gaat vervolgens met jou aan de slag in een op maat gemaakte les. Jij bepaalt wát je wil leren en onze docent gebruikt zijn of haar kennis en ervaring om je te leren hoe.

ONZE LESSEN

Individueel Pianoles

Tijdens deze les krijg je één op één les van een van onze zeer ervaren pianodocenten. De les is zo veel mogelijk op maat en jij leert precies wat jij nodig hebt. De lestijd wordt in overleg vastgesteld en zal dus altijd passen in jouw eigen schema.

Individueel Keyboardles

Onze keyboarddocent spitst de inhoud van de lessen toe op wat jij wil leren. De uitgebreide ervaring van de docent zorgt er voor dat geen les hetzelfde is en jij elke les weer met een schat aan nieuwe informatie naar huis gaat. Bij een individuele les stemmen we samen je lestijd af.

Beginnerscursus Piano of Keyboard

Tijdens deze cursus leer je in 8 groepslessen de basis van piano- en keyboardspelen. In een ontspannen sfeer leer je simpele melodiën en akkoorden uit de popmuziek en ga je met maximaal 4 andere leerlingen serieus aan de slag. Onze docent zorgt er voor dat iedereen de ondersteuning krijgt die nodig is. Instrumenten zijn in onze studio’s beschikbaar en staan op gepaste afstand van elkaar opgesteld. Een eigen instrument wordt aangeraden om thuis te kunnen oefenen.  Lees meer…

PLUSpunten HAL-B

DEZE docenten gaan graag met je aan de slag

Hanneke van den Dorpel

Hanneke van den Dorpel

Pianodocent / Allround muziekdocent

Hanneke is de drijvende kracht achter Muziekschool Hal-B. Haar passie is het begeleiden van zangers en instrumentalisten, en haar liefde voor muziek overbrengen aan jong en oud. Haar grote droom is met Hal-B werkelijkheid geworden.

piano juf Julia

Julia Bitter

Pianodocent / Allround muziekdocent

Julia studeerde onlangs af als Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam en gaat daarna verder met haar master Musical Leadership. Zij is bedreven als klassiek pianist, maar houdt ook veel van popmuziek op piano spelen en zingen.

toetsenist Jaap Snellen

Jaap Snellen

Pianolessen / Toetsen

Jaap en alle soorten toetsen zijn een match made in heaven. Tel er een paar goeie beats bij op en hij is in de zevende hemel. Jaap is naast zijn carrière als muzikant (o.a. Dialoque en Spinshots) altijd muziekleraar geweest en geniet met volle teugen van andere mensen wegwijs maken op instrumenten in verschillende muziekstijlen. Ook is hij actief als componist en producer.

Pianoles gevorderden

Marta Liébana Martínez

Pianodocent

Marta is naast onze pianodocent, ook docent aan het Conservatorium van Amsterdam en aan de Nationale Opera Academie. Met haar ervaring, energie en enthousiasme heeft ze al veel studenten geholpen hun doelen te bereiken. Met volle overgave komt ze haar leerlingen tegemoet in hun wensen en samen bouwen jullie aan een rijk en mooi muzikaal pad! Van klassiek tot pop, musical en film, alles kan!

Logo-Hal-B

Vacature

Pianodocent

Voor onze snel groeiende muziekschool in Zaandam zijn wij op zoek naar een ervaren pianodocent, die niets liever wil dan lesgeven. Ben jij naast een enorm goede pianist ook een uitstekend docent? Dan willen we graag met jou in gesprek!