Over HAL-B

De nieuwe hotspot voor muzieklessen in de zaanstreek

Hal-B is dé nieuwe hotspot voor de muziekliefhebber in de Zaanstreek. Naast een levendige plek waar onze muzieklessen worden gegeven, bieden onze studio’s ook ruimte aan repeterende bandjes en kleine concerten. Het is een plek waar wordt opgetreden door zowel onze leerlingen, als professionele muzikanten. Bij Hal-B bevind je je écht tussen de muzikanten en dat werkt aanstekelijk! 

Muziek verbindt en samen muziek maken is nog veel leuker dan alleen. Onze gepassioneerde muziekdocenten zetten zich dan ook in om leerlingen samen te brengen en blijven zeker niet met gesloten deuren lesgeven. Tijdens onze individuele en groepslessen bieden wij  zo breed mogelijk muziekonderwijs, zodat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast bieden we bandcoaching voor mensen die graag samen een band vormen.

Hal-B is eigentijdse muziekschool, waar je na je muziekles graag nog even blijft hangen!

PLUSpunten HAL-B

Wat anderen over ons zeggen...

Ons team van muziekdocenten in Zaandam

Hanneke van den Dorpel

Hanneke van den Dorpel

Pianodocent / Allround muziekdocent

Hanneke is de drijvende kracht achter Muziekschool Hal-B. Haar passie is het begeleiden van zangers en instrumentalisten, en haar liefde voor muziek overbrengen aan jong en oud. Haar grote droom is met Hal-B werkelijkheid geworden.

piano juf Julia

Julia Bitter

Pianodocent / Allround muziekdocent

Julia studeerde onlangs af als Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam en gaat daarna verder met haar master Musical Leadership. Zij is bedreven als klassiek pianist, maar houdt ook veel van popmuziek op piano spelen en zingen.

toetsenist Jaap Snellen

Jaap Snellen

Pianolessen / Toetsen

Jaap en alle soorten toetsen zijn een match made in heaven. Tel er een paar goeie beats bij op en hij is in de zevende hemel. Jaap is naast zijn carrière als muzikant (o.a. Dialoque en Spinshots) altijd muziekleraar geweest en geniet met volle teugen van andere mensen wegwijs maken op instrumenten in verschillende muziekstijlen. Ook is hij actief als componist en producer.

Pianoles gevorderden

Marta Liébana Martínez

Pianodocent

Marta is naast onze pianodocent, ook docent aan het Conservatorium van Amsterdam en aan de Nationale Opera Academie. Met haar ervaring, energie en enthousiasme heeft ze al veel studenten geholpen hun doelen te bereiken. Met volle overgave komt ze haar leerlingen tegemoet in hun wensen en samen bouwen jullie aan een rijk en mooi muzikaal pad! Van klassiek tot pop, musical en film, alles kan!

Zangdocent Koog aan de Zaan

Lotte Haen

Zangdocent

Lotte is een bruisende zangeres met een prachtige stem. Lotte studeerde af aan de Academie en is naast musical actief als zangeres, actrice, docent en (koor)choreograaf. Lotte heeft veel ervaring met lesgeven aan groepen. Ze kan als geen ander de beste sound uit elke zanger halen en brengt met haar enthousiasme iedereen op een hoger niveau.

gitaarlessen voor beginners en gevorderden

Anas Khadem Aljamie

GItaardocent

Anas studeerde in zijn thuisland Syrië aan het Conservatorium van Damascus en gaf op meerdere muziekscholen les. Hij speelt niet alleen graag klassieke muziek, maar is ook erg bedreven in de hedendaagse muziek en jazz . Anas leeft voor muziek en het lesgeven. Hij ademt optimisme en positiviteit, waardoor hij een fijne leeromgeving voor zijn leerlingen creëert. Anas' Nederlands is erg goed, maar hij spreekt ook vloeiend Arabisch en Engels.

Studio Engineer Lars Blakenburg

Lars Blakenburg

Sound Engineer

Lars is onze beeld- en geluid specialist. Tijdens onze optredens bouwt hij een knallend geluidssysteem voor jullie op het podium, en mixt een strakke mp3 na afloop. Met zijn ruime ervaring in live optredens en geluid geeft hij je een korte inkijk in hoe je een professionele soundcheck voor jouw muziek uitvoert.

Wil jij ook graag je kennis en ervaring delen en werken bij de leukste muziekschool van de Zaanstreek?