fbpx

Over HAL-B

De nieuwe hotspot voor muzieklessen in de zaanstreek

Hal-B is dé nieuwe hotspot voor de muziekliefhebber in de Zaanstreek. Naast een levendige plek waar onze muzieklessen worden gegeven, bieden onze studio’s ook ruimte aan repeterende bandjes en kleine concerten. Het is een plek waar wordt opgetreden door zowel onze leerlingen, als professionele muzikanten. Bij Hal-B bevind je je écht tussen de muzikanten en dat werkt aanstekelijk! 

Muziek verbindt en samen muziek maken is nog veel leuker dan alleen. Onze gepassioneerde muziekdocenten zetten zich dan ook in om leerlingen samen te brengen en blijven zeker niet met gesloten deuren lesgeven. Tijdens onze individuele en groepslessen bieden wij  zo breed mogelijk muziekonderwijs, zodat leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daarnaast bieden we bandcoaching voor mensen die graag samen een band vormen.

Hal-B is eigentijdse muziekschool, waar je na je muziekles graag nog even blijft hangen!

PLUSpunten HAL-B

Wat anderen over ons zeggen...

Ons team van muziekdocenten in Zaandam

Hanneke van den Dorpel

Hanneke van den Dorpel

Pianodocent / Allround muziekdocent

Hanneke is de drijvende kracht achter Muziekschool Hal-B. Haar passie is het begeleiden van zangers en instrumentalisten, en haar liefde voor muziek overbrengen aan jong en oud. Haar grote droom is met Hal-B werkelijkheid geworden.

Pianodocent Zaandam

Tammerly Nai Chung Tong

Pianodocent / Allround muziekdocent

Tammerly is een kei in het beste uit jouw vingers te halen. Naast pianodocent is ze muziekvakdocent op meerdere basisscholen. Bij haar ga je gegarandeerd met een net zo stralende glimlach naar huis als dat zij altijd heeft.

piano juf Julia

Julia Bitter

Pianodocent / Allround muziekdocent

Julia studeerde onlangs af als Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam en gaat daarna verder met haar master Vocal Leadership. Zij is bedreven als klassiek pianist, maar houdt ook veel van popmuziek op piano spelen en zingen.

Basgitaar les Zaandam Kay Hasselbaink

Kay Hasselbaink

Basgitaar docent / Bandchoach

Kay is een rasechte muzikale duizendpoot, die 's avonds op het podium staat en overdag zijn liefde voor muziek doorgeeft aan leerlingen van jong tot oud. Naast zijn favoriet - de basgitaar - kan hij goed uit de voeten op gitaar, drums en toetsen en verzorgt hij lessen bij meerdere muziekscholen.

Drumles Zaandam Damian de Weerd

Damian de Weerd

Drumdocent

Damian is veruit onze jongste docent, maar zeker niet de minste! In 2017 werd hij als beste drummer van de Benelux verkozen tijdens het Drumworldfestival. Naast zijn vele optredens in binnen- en buitenland heeft hij nu tijd vrijgemaakt om het lesgeven verder uit te breiden!

Gitaarles Zaandam Arjen Zuiker

Arjen Zuiker

Gitaardocent

Arjen voelt zich thuis op verschillende soorten gitaren en wijst je de weg in verschillende genres. Zelf is hij actief in verschillende bands dus weet van de hoed en de rand. Wil je jezelf ondersteunen bij het zingen, een eigen liedje schrijven óf gewoon keiharde rockgitaar spelen? Arjen helpt je op weg!

toetsenist Jaap Snellen

Jaap Snellen

Pianolessen / Toetsen

Jaap en alle soorten toetsen zijn een match made in heaven. Tel er een paar goeie beats bij op en hij is in de zevende hemel. Jaap is naast zijn carrière als muzikant (o.a. Dialoque en Spinshots) altijd muziekleraar geweest en geniet met volle teugen van andere mensen wegwijs maken op instrumenten in verschillende muziekstijlen. Ook is hij actief als componist en producer.

Zangdocent Lotte Haen

Lotte Haen

Zangdocent

Lotte is een bruisende zangeres met een prachtige stem. Lotte studeerde af aan de Academie en is naast musical actief als zangeres, actrice, docent en (koor)choreograaf. Lotte heeft veel ervaring met lesgeven aan groepen. Ze kan als geen ander de beste sound uit elke zanger halen en brengt met haar enthousiasme iedereen op een hoger niveau.

Studio Engineer Lars Blakenburg

Lars Blakenburg

Sound Engineer

Lars is onze beeld- en geluid specialist. Tijdens onze optredens bouwt hij een knallend geluidssysteem voor jullie op het podium, en mixt een strakke mp3 na afloop. Met zijn ruime ervaring in live optredens en geluid geeft hij je een korte inkijk in hoe je een professionele soundcheck voor jouw muziek uitvoert.

docent blokfluit-, -dwarsfluit en saxofoonles

Njola Ritzen

Fluitdocent

Njola Ritzen geeft bij ons op de dinsdag blokfluit-, -dwarsfluit en saxofoonles (alt en tenor) en speelt daarnaast een hele rits andere fluiten, waaronder bijvoorbeeld panfluit en piccolo. Naast het lesgeven is Njola actief in verschillende muzikale trio's en geeft zij vaak optredens met pianisten/organisten. Ook speelt zij regelmatig in begeleidingsorkesten bij musicals.

Drumdocent Zaanstad

Tijn Koenen

Drumdocent

Opgegroeid in een muzikantenfamilie kreeg Tijn al van jongs af aan verschillende muziekstijlen met de paplepel ingegoten. Naast een studie jazz drums aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag te hebben gevolgd is Tijn al vele jaren op het podium te vinden in uiteenlopende hiphop, blues, country en jazz bands. Zijn visie op het podium trekt hij door naar de lesruimte: met veel plezier, enthousiasme en een persoonlijke aanpak maakt Tijn samen met jou een lesplan om jou die dingen te leren die je nodig hebt om je favoriete muziek te spelen.

gitaardocent

Thomas van der Laan

GItaardocent / Allround muziekdocent

Thomas is geïnspireerd door gitaristen als John Mayer, Steve Lukather en Eric Johnson. Met zijn coverband speelt hij alle hits van de sixties tot nu. Hij heeft ervaring met zowel de elektrische als akoestische gitaar en studeert momenteel aan het koninklijk conservatorium in Den Haag.

Wil jij ook graag je kennis en ervaring delen en werken bij de leukste muziekschool van de Zaanstreek?