KIDS4KIDS ZING EN DANS

VIND JIJ KINDEREN VOOR KINDEREN OOK HELEMAAL TE GEK?!
DAN IS KIDS4KIDS ECHT IETS VOOR JOU!

Ben jij ook zo’n fan van Kinderen voor Kinderen? Zing jij luidkeels mee met alle liedjes en dans je mee met de filmpjes op YouTube? Kom dan meedoen met Kids4Kids!
 
We oefenen 12 weken lang op de leukste Kinderen voor Kinderen-liedjes, leren er toffe choreo’s bij en maken een professionele opname in een échte studio. Hiermee kun je thuis nog lang nagenieten van jouw eigen muziek!
De laatste les sluiten we af met een presentatie voor jullie eigen publiek!
 

Dus zoals ze bij Kinderen voor Kinderen al zingen: Kom er bij! 

zing met ons de leukste kinderen voor kinderen hits

12-WEEKS Programma

Kids4Kids is net als de programma’s van Kinderen voor Kinderen een combinatie van ongeveer 50% zang en 50% choreografie. In de eerste 8 weken leer je dus hoe je net zo mooi kunt zingen als Noah, Olivier en Lemay en zo goed danst als Helena of Awané. In de negende week maken we een professionele geluidsopname en in week 12 treed je op voor je eigen publiek!

TIJDENS HET zingen LEER JE:

Leer zingen zoals bij Kinderen voor Kinderen

BIJ DE CHOREO LEER JE:

Leer een vette choreo

PROFESSIONELE OPNAME

In de zevende week worden er professionele opnames van één van de nummers gemaakt. Hierbij gaan we in kleine groepjes de studio in en zingen we de verschillende onderdelen van het liedje in. Onze geluidstechnicus zorgt er vervolgens voor dat alles wordt afgemixt tot een volledig nummer, die natuurlijk voor alle deelnemers te downloaden zal zijn. Zo kun je nog heel lang nagenieten van je eigen Kinderen voor Kinderen song! 

OPTREDEN IN EAST SIDE STUDIO

In week 12 zullen we samen een écht optreden verzorgen, zodat jij je kunsten kunt laten zien en horen aan een écht publiek! Als het door de coronamaatregelen niet mogelijk is om een publiek uit te nodigen, dan maken we een toffe video opname die je thuis aan iedereen kan laten zien!

Leer de leukste Kinderen voor Kinderen dansjes

PLUSpunten HAL-B

DEZE COACH gaaT met jou aan de slag

Zangdocent Koog aan de Zaan

Lotte Haen

Zangdocent

Lotte is een bruisende zangeres met een prachtige stem. Lotte studeerde af aan de Frank Sanders Academie en is naast musical actief als zangeres, actrice, docent en (koor)choreograaf. Lotte heeft veel ervaring met lesgeven aan groepen. Ze kan als geen ander de beste sound uit elke zanger halen en brengt met haar enthousiasme iedereen op een hoger niveau.

Meest gestelde vragen

Ja, dat is geen enkel probleem! Of je nou alle liedjes al 1000x hebt meegezongen, of alleen af en toe hebt geluisterd maakt niet uit. Lotte zorgt er voor dat jij zo on track bent! 

Nee, voor Kids4Kids hoef je in tegenstelling tot het échte Kinderen voor Kinderen koor, geen auditie te doen. Het enige wat je nodig hebt is de zin om mee te doen. Jij zult de sterren van de hemel zingen! 

Net als ieder ander moeten ook wij ons natuurlijk aan de maatregelen houden. Onze studio's bieden voldoende ruimte om afstand te bewaren. Verder zorgen we natuurlijk dat iedereen in een veilige en schone omgeving de lessen kan volgen.

Het zou kunnen dat we i.v.m. de maatregelen geen publiek kunnen ontvangen bij het optreden. In dat geval maken we een vette video, zodat je je kunsten alsnog aan iedereen kan laten zien. Net als de échte sterren dus! 

ALLES NOG EENS OP EEN RIJTJE

Data, tijden en locatie

De lessen worden gegeven op woensdag
  • 2, 9, 16, 23 en 30 maart
  • 6, 13 (opname) en 20 april
  • 11, 18 en 25 mei
  • 1 juni
De lestijden zijn :
  • 6 of 7 jaar : 14:45 – 15:40
  • 6 of 7 jaar : 15:45 – 15:40
  • 7+ jaar : 16:45 – 17:40

Muziekschool Hal-B
Oostzijde 381
1508EP  Zaandam

Doelgroep

De lessen zijn gericht op kinderen die er van dromen een Kinderen voor Kinderen ster te zijn, of die het gewoon heel leuk vinden om te dansen en te zingen! Elke groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 16 leerlingen.

WAT JE ALLEMAAL KRIJGT

Prijs

135,00

125,-

Als je je nu inschrijft krijg je € 10,- korting!

HELAAS...

Deze lessen zijn op dit moment vol. We kijken of we een extra les kunnen inplannen. Als je hiervan op de hoogte wil worden gehouden, vul dan hieronder je naam en e-mailadres in. We nemen dan contact met je op, zodra de nieuwe tijd bekend is.