Gitaarlessen

Akoestisch of elektrisch: leer jezelf en anderen begeleiden

Gitaarlessen

Je hangt hem op je rug, en neemt hem overal mee naartoe. Je plugt hem in op die versterker, of gaat in kleermakerszit bij het kampvuur zitten. De gitaar valt nergens meer weg te denken! Popliedjes op gitaar spelen, lukt vaak al lekker snel. Veel popliedjes bestaan uit een stuk of drie akkoorden. De gitaardocent van jouw keuze helpt je om akkoorden te leren spelen, maar ook hoe je deze zelf uitzoekt. De focus ligt op liedjes spelen met akkoorden of tabs, verschillende slagjes, techniek, houding, soleren en een beetje theorie. Het speelplezier staat voorop!

Gitaarles kan zowel akoestisch of elektrisch. Mocht je elektrisch willen spelen, dan leer je ook hoe je je gitaar kunt laten zingen, krijsen, grommen, of hoe je juist een warme solo weggeeft. Zie je jezelf al op het podium staan met je gitaar? Voor nieuwe of bestaande bands bieden wij ook bandcoaching aan! Ben je meer een solist? Ook dan ben je bij ons in Zaandam aan het goede adres, wij passen de les zo aan jou aan, dat jij precies leert wat jij het allerleukst vindt!

ONZE LESSEN

Individuele les Gitaar

Tijdens deze les krijg je één op één les van een van onze zeer ervaren gitaardocenten. De les is zo veel mogelijk op maat en jij leert precies wat jij nodig hebt. De lestijd wordt in overleg vastgesteld en zal dus altijd passen in jouw eigen schema.

Beginnerscursus Gitaar

Tijdens deze cursus leer je in 8 groepslessen de basis van gitaarspelen. In een ontspannen sfeer leer je simpele melodiën en akkoorden uit de popmuziek en ga je met maximaal 9 andere leerlingen serieus aan de slag. Onze docent zorgt er voor dat iedereen de ondersteuning krijgt die nodig is. Instrumenten zijn in onze studio’s beschikbaar en staan op gepaste afstand van elkaar opgesteld. Een eigen instrument wordt aangeraden om thuis te kunnen oefenen. Lees meer…

PLUSpunten HAL-B

DEZE docenten gaan graag met je aan de slag

gitaarlessen voor beginners en gevorderden

Anas Khadem Aljamie

GItaardocent

Anas studeerde in zijn thuisland Syrië aan het Conservatorium van Damascus en gaf op meerdere muziekscholen les. Hij speelt niet alleen graag klassieke muziek, maar is ook erg bedreven in de hedendaagse muziek en jazz . Anas leeft voor muziek en het lesgeven. Hij ademt optimisme en positiviteit, waardoor hij een fijne leeromgeving voor zijn leerlingen creëert. Anas' Nederlands is erg goed, maar hij spreekt ook vloeiend Arabisch en Engels.