DRUMlessen

Gooi je energie eruit en blast that beat!

drumlessen in Zaandam

Als je in een band speelt geeft de beat de basis, jij bent als drummer de motor van de band. Jij bepaalt de sound van de groep en geldt als drijvende kracht, of je nu swing, funk, hard rock, metal, of welke muziekstijl dan ook speelt. Muzikaliteit speelt bij drums een grote rol, naast je motorische ontwikkeling, leer je haarscherp gevoel voor ritme en klank te ontwikkelen.

Drummen doe je met je handen en je voeten tegelijk, dus je moet wel een beetje houden van bewegen. Zweten gegarandeerd! Zie jij jezelf al zitten achter het drumstel?

Als je drumles in onze studio in Zaandam volgt, kun je eigenlijk alle kanten op. Afhankelijk van je wensen gaat onze docent met jou aan de slag in een op maat gemaakte les. Jij bepaalt wát je wil leren en onze docent gebruikt zijn of haar kennis en ervaring om je te leren hoe.

PLUSpunten HAL-B

DEZE docenten gaan graag met je aan de slag

Drumles Zaandam Damian de Weerd

Damian de Weerd

Drumdocent

Damian is veruit onze jongste docent, maar zeker niet de minste! In 2017 werd hij als beste drummer van de Benelux verkozen tijdens het Drumworldfestival. Naast zijn vele optredens heeft hij nu tijd vrijgemaakt om het lesgeven verder uit te breiden!

Drumdocent Zaanstad

Tijn Koenen

Drumdocent

Opgegroeid in een muzikantenfamilie kreeg Tijn al van jongs af aan verschillende muziekstijlen met de paplepel ingegoten. Naast een studie jazz drums aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag te hebben gevolgd is Tijn al vele jaren op het podium te vinden in uiteenlopende hiphop, blues, country en jazz bands. Zijn visie op het podium trekt hij door naar de lesruimte: met veel plezier, enthousiasme en een persoonlijke aanpak maakt Tijn samen met jou een lesplan om jou die dingen te leren die je nodig hebt om je favoriete muziek te spelen.