BLOK-/DWARSFLUITlessen

EEN PERFECT INSTRUMENT OM MEE TE BEGINNEN!

blokfluit docent zaanstreek

Blokfluit is bij uitstek geschikt om op jonge leeftijd mee te beginnen. Niet alleen speel je op een blokfluit al snel wat liedjes weg, het is ook een laagdrempelig instrument qua prijs en geeft een mooi opstapje naar andere blaasinstrumenten zoals dwarsfluit, klarinet of saxofoon. Op een blokfluit leer je gemakkelijk noten lezen, leer je op de juiste manier adem te halen en leer je articuleren.

De dwarsfluit is net als de blokfluit geschikt voor jong en oud. Voor kinderen bestaan er dwarsfluiten in kinderformaat. Het leuke aan dwarsfluit is bovendien dat het niet alleen in klassieke muziek wordt gebruikt, maar ook in bijvoorbeeld rock en jazz! Daarnaast is het net als blokfluit een heel praktisch instrument door het formaat en het gewicht.

Wie na blokfluit verder wil met dwarsfluit of saxofoon is bij ons aan het goede adres. Onze docent heeft jarenlange ervaring op verschillende blaasinstrumenten en vindt het ontzettend leuk om samen met jou de mooiste klanken uit je instrument te halen. Ook voor wie bij de blokfluit wil blijven, zijn er legio mogelijkheden en vele verschillende blokfluiten om vaardig op te worden.

PLUSpunten HAL-B

DEZE docenten gaan graag met je aan de slag

docent blokfluit-, -dwarsfluit en saxofoonles

Njola Ritzen

Fluitdocent

Njola Ritzen geeft bij ons op de dinsdag blokfluit-, -dwarsfluit en saxofoonles (alt en tenor) en speelt daarnaast een hele rits andere fluiten, waaronder bijvoorbeeld panfluit en piccolo. Naast het lesgeven is Njola actief in verschillende muzikale trio's en geeft zij vaak optredens met pianisten/organisten. Ook speelt zij regelmatig in begeleidingsorkesten bij musicals.

pianodocent Zaandam

Stijn Nederkoorn

Allround muziekdocent

Stijn vindt niets mooier dan zijn passie voor muziek overdragen aan zijn leerlingen. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk en dat zorgt ervoor dat elke leerling met veel plezier muziek leert maken. Stijn bespeelt meerdere instrumenten en zingt graag, maar zijn grote liefdes zijn de piano en de klarinet. Momenteel studeert hij Opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium van Amsterdam.