BASGITAARlessen

Voel de bas in je hele lijf en geniet!

Basgitaarlessen in Zaandam

Met jouw basgitaar bepaal je de hartslag van de muziek en leg je het fundament. Jij slaat een brug tussen ritme en melodie en samen met de drummer ben je dus belangrijk in de band. Sterker nog: jij komt het best tot je recht in een band. In je eentje op zolder spelen is leuk, maar voelt misschien niet als the real deal.

De bassist is vaak de meeste relaxte persoon op het podium, let maar eens op. Jouw bijdrage op dit versterkte snaarinstrument is duidelijk: grooven, slappen en jammen. Onze docent is de koning van het bassen en hij legt jou graag haarfijn uit hoe jij je basgitaar kunt gebruiken in meerdere muziekstijlen, zoals pop, reggae, heavy metal, rock en nog veel meer…

Tijdens de lessen staat plezier voorop, maar je leert ondertussen wel de verschillende basisslagtechnieken zoals fingerstyle, slappen en akkoorden aan de hand van de verschillende stijlen in de populaire muziek. Ook wordt er tijdens de basgitaarlessen aandacht besteed aan de muziektheorie, zodat je makkelijker kan improviseren en leert omgaan met schema’s.

Ook voor de gevorderde basgitarist heeft onze docent genoeg in huis om je te helpen je verder te ontwikkelen!

PLUSpunten HAL-B

Onze docenten gaan graag met je aan de slag

Basgitaar les Zaandam Kay Hasselbaink

Kay Hasselbaink

Basgitaar docent / Bandchoach

Kay is een rasechte muzikale duizendpoot, die 's avonds op het podium staat en overdag zijn liefde voor muziek doorgeeft aan leerlingen van jong tot oud. Naast zijn favoriet - de basgitaar - kan hij goed uit de voeten op gitaar, drums en toetsen en verzorgt hij bij meerdere scholen lessen.

Logo-Hal-B

Vacature

Muziekdocent gezocht!

Voor onze snel groeiende muziekschool in Zaandam zijn wij op voortdurend op zoek naar ervaren muziekdocenten met passie voor het lesgeven. Ben jij naast een goede gitarist ook een uitstekend docent?