BANDCOACHING

Bundel je krachten en begin een band!

bandcoaching in Zaandam

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je als bestaande band beter worden? Dan is dit je kans! Bandcoaching is er voor alle leeftijden (vanaf 10 jaar) en niveaus. Samen met onze ervaren bandcoach leer je hoe je de verschillende instrumenten in een band kunt samenbrengen. Zo ontwikkel je jezelf en je instrument in een inspirerende muzikale setting en tillen we je naar een hoger niveau. 

We gaan wekelijks repeteren en naar optredens toewerken. Je leert bij ons over belangrijke muzikale parameters zoals samenspel, luisteren, creativiteit, arrangement, functie in een band en meer. Ook als bestaande band kan je je inschrijven. Breng je band naar een hoger plan en leer hoe je het beste uit jouw band haalt op het podium. 

Wij starten binnenkort met een nieuwe band van leerlingen die al een instrument spelen. Daarna beginnen wij ook met een oriënterende band. Hierin kun je door middel van een roulatiesysteem alle verschillende instrumenten en zang binnen een band uitproberen en uitvinden welke (of alle!) het beste bij jou passen.

Geef bij de aanmelding graag aan wat je leeftijd en niveau is en welke genres jouw voorkeur hebben, zodat wij daar zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.

Wij werken in blokken van 6-8 weken. Vlak voor elk blok kun je instromen. 

ONZE BANDLESSEN

PLUSpunten HAL-B

DEZE docenten gaan graag met je aan de slag

Basgitaar les Zaandam Kay Hasselbaink

Kay Hasselbaink

Basgitaar docent / Bandcoach

Kay is een rasechte muzikale duizendpoot, die 's avonds op het podium staat en overdag zijn liefde voor muziek doorgeeft aan leerlingen van jong tot oud. Naast zijn favoriet - de basgitaar - kan hij goed uit de voeten op gitaar, drums en toetsen en verzorgt hij lessen bij meerdere muziekscholen.